Slide background
Slide background
Slide background

Mad til hvidvin

Oplev samspillet mellem vores vine og mad!

Mad til Hvidvin

Kyllingefilet med pesto og skinke

Kyllingefilet med pesto og skinke

En meget smagfuld ret ret, som stiller krav til vinen - vores vidunderlige hvidvin fra Zace Mesa i Californien indfriede kravene med bravour!

  • Tid: Halv time
  • Antal Pers.: 4
  • kcal: 400
Figner og mozzarella svøbt i prosciutto

Figner og mozzarella svøbt i prosciutto

Nu er det endelig blevet forår og påsken nærmer sig! Vi vil gerne præsentere vores dejlige mousserende vin fra Spanien, Kruberg, som et bud på en aperitif eller prøv den sammen med figner og mozzarella svøbt i prosciutto - meget lækkert!

  • Tid: 30min

Hellefisk med grønsager og låg af grøn kartoffelmos

Hellefisk med grønsager og låg af grøn kartoffelmos

Her i februar vil vi gerne præsentere endnu en vin fra vores leverandør i Sydafrika, denne gang Eikendal Cuvée Blanc. Det er en dejlig frisk vin, der gerne må serveres til de lidt mere fyldige retter, fx hellefisk med grøntsager og låg af kartoffelmos.

  • Tid: 30min
  • Antal Pers.: 4
Kæmperejer i wok med lækker cocktailsauce

Kæmperejer i wok med lækker cocktailsauce

Det er meget enkelt men samtidigt superlækkert og kan varmt anbefales sammen med Solmayor Chardonnay fra Spanien!

  • Tid: ½ time
  • Antal Pers.: 4

Rejer med forårsløg og pasta

Rejer med forårsløg og pasta

Vi har valgt at lave en dejlig ret med pasta og rejer. Det er ikke særligt besværligt at lave og det smager utroligt godt - gerne sammen med et glas kølig hvidvin. Vi serverede Solmayor Chardonnay til maden og det passede fint sammen.

 

  • Antal Pers.: 4
Kylling med citronbåde og krydderurter

Kylling med citronbåde og krydderurter

Kylling er ikke bare kylling! Prøv denne ret hvor der kommes smør og krydderurter under skindet, før kylingen fyldes med citronbåde og grilles - en fantastisk smag og super sammen med vores dejlige Sauvignon Blanc fra Chile, Aylin!

 

  • Tid: ½ time + 1 time på grillen
  • Antal Pers.: 4
  • Sværhedsgrade: medium

Indisk karryret med kommen

Indisk karryret med kommen

Kylling med kommen - kombinationen af citron, kylling og kommen smager bare godt, og det passer perfekt til BRIX Riesling Feinherbst!

 

  • Tid: 1½ time +
  • Antal Pers.: 6
Muslinger

Muslinger

Denne lækre ret har Bodega Soledad anbefalet at man skal servere til Kruberg Rosado og det passer perfekt til vinen!

  • Tid: 55 min.
  • Antal Pers.: 4

Kyllingelever terrine med Brioche

Kyllingelever terrine med Brioche

En meget smagfuld forret hvor den fede terrine får modspil af valnødder og brombærsirup - passer perfekt sammen med Il Canovino Pinot Grigio!

  • Tid: 2 timer +
  • Antal Pers.: 8
Hvide asparges med kyllingefilet

Hvide asparges med kyllingefilet

Hvide asparges er en "gudespise" og i denne ret bliver de ledsaget af kyllingefiet  og fransk smørsauce - det gør dem ikke ringere! Det bitre i asparges stiller krav til vinen, men vores nye Pinot Grigio fra Valpolicella i Italien klarede opgaven!

  • Antal Pers.: 2

Vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella

Vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella

Som del af tapas-bordet pynter vandmelon-pindsvin. Spyddene er med tomat, mozzarella og frisk basilikum, de er både lækre og nemme at lave og passer meget fint sammen med Kruberg!

 

  • Tid: 15 minutter
  • Antal Pers.: 4
  • Sværhedsgrade: easy
Tigerrejer med hvidløg i ovn

Tigerrejer med hvidløg i ovn

Tigerrejer bages i ovnen med masser af hvidløg og olie. De bagte hvidløg får en skøn sødme, og olien en lækker smag. Serveres som en forret eller som en del af  tapasbordet sammen med et glas Rotling!

 

  • Tid: ½ time
  • Antal Pers.: 4
  • Sværhedsgrade: medium

Bøf med Chimichurri Sauce og Patagonia-kartofler

Bøf med Chimichurri Sauce og Patagonia-kartofler

På producentens anbefaling serverede vi denne krydrede ret til en hvidvin, VI COOL Blanc - det var en stor oplevelse!

 

  • Tid: 1 time
  • Antal Pers.: 4
  • Sværhedsgrade: medium
Crème Brulée

Crème Brulée

En af de klassiske franske desserter af fløde, æggeblommer og sukker afsluttet med et tyndt låg af sprød karamelliseret sukker. Perfekt til vores dejlige tyske dessertvin, Koll Riesling Auslese.

  • Antal Pers.: 4