Indlæser Begivenheder

Tidligere Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

marts 2019

Kolding Vinmesse

9 marts | 1:00 pm - 5:00 pm
Parkhallen, Fynsvej 49
Kolding,
+ Google Map

Det er en messe hvor du vil kunne møde små og mellemstore vinimportører der præsenterer deres vine for gæsterne. Igen i år vil Liber Vin have gode sager med på standen, du vil få lejlighed til at smage vores nye vine Californien, og vi regner med at Loosen Rotling bliver klar i den nye årgang, så vi også kan præsentere den for gæsterne. 

Køb billetter i online forsalg på hjemmesiden til kr. 185,-

Indgangspris på dagen kr. 225,-

Læs mere »

maj 2019

Nordjysk Vinfestival

31 maj - 1 juni
Brønderslev, Algade 2
Brønderslev,
+ Google Map

Nordjysk Vinfestival afholdes i Brønderslevs hyggelige gågader. Der udleveres smageglas og katalog ved indgangen, og herefter kan du gå rundt og smage mere end 300 forskellige liflige vine og delikatesser hos de 30 stande og udstillere. 

Vinfestivalen finder sted i weekenden fredag d. 31/5 kl. 16-20 og lørdag d. 1/6 kl. 11-15.

Køb billetter i online forsalg fra medio marts indtil 1. juni til kr. 85,-

Indgangspris på dagen kr. 100,-

 

Læs mere »

juni 2019

Åbent Hus

16 juni | 11:00 am - 3:30 pm
Gratis

Igen i år holder vi åbent hus hvor du kan få lejlighed til at smage på en række vine, der vil gøre sig hen over sommeren. Der vil være smagsprøver på nye vine, bl.a. Black Diamond Petite Sirah fra Peltier i Californien, som vi anbefaler som årets grillvin, og du vil også få lejlighed til at smage de tre andre vine fra Peltier i Californien, Elkgrove Zinfandel, Elkgrove Chardonnay og Black Diamond Zinfandel - alle er vidunderlige vine som vil…

Læs mere »

Kulinarisk Sydfyn

29 juni - 30 juni
Svendborg, Svendborg Centrum
Svendborg,
+ Google Map
50 kr.

Kulinarisk Sydfyn er Nordens største fødevaremesse som afholdes i centrum af Svendborg i weekenden lørdag d. 29/6 kl. 10-17 og søndag d. 30/6 kl. 10-17

Der er rig mulighed for smagsprøver hvor nogle er gratis, andre mod mindre betaling. I teltene hvor Liber Vin står sammen med de andre udbydere af øl og vin forudsættes der køb af smageglas og kuponer. MEN: Så får du også en pæn smagsprøve i  glasset (4 cl.).

Vi har endnu ikke besluttet hvilke vine vi tager med til Kulinarisk Sydfyn i år, men det bliver selvfølgelig ligeså gode vine, som de andre år hvor vi har været med på Kulinarisk Sydfyn.

 

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder